Novinky

Založil Pedrito, 2024-02-21 21:24

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

honzam

Citace od: Pedrito kdy 2024-03-17 12:35Znáš program na převod, nejlépe hromadně?

Jeden jsem kdysi znal, ten byl gut, ale zapoměl.

Pro Windows je jich asi hodně i zdarma, ale nevím, které jsou dobré a bezpečné.

https://videoconverter.wondershare.com/gif/gif-to-png.html

Myslím si, že by fórum mělo umět používat gif. Tady je postup přidání sady.

https://wiki.simplemachines.org/smf/Add_a_smiley_set

CitaceThen upload all the actual graphic files (primarily PNG and/or GIF files, probably) into that directory.

Pedrito

To je ok. Nahraju sadu na server a v admin rozhraní se mi objeví. Jen to nečte ty gify. Jinak tam jsou dvě sady v png a pohoda. Akorát stojí za prd.

Pedrito

A to jsem chtěl dnes dělat bramboráky...  ;D

Pedrito

No to bych musel mít vejce! Jdu pro vejce. Do večera to musím dát, ty smajlíky.

honzam

Já už obědvám. Mám Ti to převést?

Pedrito

Nevím jak to tu je s audiem, ale že jsem se kdysi holedbal že brnkám, tak sem pak z cigar boxu, co je na cestě, něco vyloudím. Kytaru jsem si zničil cvičením kozáků...

Pedrito

No je to krásný...

Jen v bytě nedoporučuju. :))

honzam

Tak jsem to převedl na animované png. Nevím, jak to bude fungovat, v zipu jsem změnil obrázky a ostatní nechal. Můžeš mi do soukromé zprávy napsat, kam Ti to můžu poslat.

Pedrito

Díky, taky se tím zabývám, ale jsi rychlejší.. ♥ pujde to na email: nestro@seznam.cz ?

honzam

Máš to tam. Jinak Dizzy balíček v png je.

Pedrito

Jdu kouknout, díky. Uvidíme. :)

Pedrito

Je to ve stavu, kdy si na PC nejsem zatím schopen, pač ho jinak moc nepoužívám, vybavit heslo na email. A oni maj na Seznamu zabezpečující otázku pro obnovu hesla. Na kterou odpověď si taktéž nevybavuju. Navíc je to spjaté se starým tel. číslem... Tak budu muset ten tvůj soubor Honzame, překopčit z mobilu do noťasu. :)

Pedrito

Tak to byla maturita :smiley_hammer2: Ti noví smajlíci jsou ve vyskakovacím okně :smiley_headbang: Musí se ještě přebrat, něco tam je dvakrát...

honzam

:smiley_happygroup:
 :smiley_cheer:  :smiley_cheer:  :smiley_cheer:  :smiley_cheer:  :smiley_thnx:

Pedrito

Tak teoreticky by měla být stránka zabezpečena, stran webhostingu, pač jsem aktivoval Wedos global :smiley_indian: Jen nevim jak to ověřit...