Přání

Založil Zdeněk, 2024-03-14 18:14

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Zdeněk

Citace od: Zdeněk kdy 2024-03-17 18:12Tady ve 3D ne (a zatím ani nevidím příliš důvod).

Tedy předpokládám, že na starýho dědka není zvědavá.

:-)

honzam

Citace od: Zdeněk kdy 2024-03-17 19:04Tedy předpokládám, že na starýho dědka není zvědavá.

:-)
Tyhle spirituální povznesené bytosti vnímají krásu na jemnější úrovni, než je fyzický vzhled.

Miroslav

Mně ta Chrystýnka připadá jako přecitlivělá dětinská naivka. Proto se asi Zdendovi a jemu podobným tak líbí.
Prostě k normálnímu ženství má opravdu hodně daleko.

Jednak podle toho, jak se tváří když mluví a podle toho, co říká.

Třeba že masožravá zvířata to převzaly od lidí, že to původně nebylo v plánu.

Větší pitomost jsem snad ještě v životě nečetl.  Ale ona to přece tak dobře myslí, cítí..
Viď Zdendo. Jedno oko nezůstalo suché... 

To nejsou rezonance čtyřky ani šestky, to jsou rezonance brzlíku. :)

honzam

Už jsem viděl několik videí a řekl bych, že přes svou hadí omezenost vnímám, jak svítí a je vlastně jedno, co říká. To, co říká, hodně pečlivě hlídá, aby tím někoho z posluchačů neranila. U spousty otázek se malinko odkloní směrem, kde to vidí jako důležité. Že působí na svůj věk dětsky, nevnímám jako něco, co by devalvovalo její sdělení.

Na masožravá zvířata jsem ještě nenarazil. Co jsem viděl, nemám jak rozporovat. Samozřejmě, že je to takový New Age obsah, ale hodně mírný a kultivovaný.

Miroslav

Citace od: honzam kdy 2024-03-17 21:12Na masožravá zvířata jsem ještě nenarazil.

Ty jsi ještě nepotkal venku psa nebo kočku?

honzam

:) Ve videu s Kristýnkou. Kde to říká?

Miroslav

To nevím, jen jsem tady četl, co píše Zdenda:

Někde si Christina na existenci zla/války/zabíjení odpovídá, že "to tak ale vůbec nebylo myšleno" (a že i masožravá zvířata to nějak pochytila od člověka nebo tak něco).

Mám dojem, že i hadi jsou masožravá zvířata - živí se jinými živočichy.

Miroslav

Lidé si rádi hrají různými fantaziemi - duchovní oblast je k tomu ideální prostředí.
Třeba ten RA, ti z Orionu - jinde zase poselství plejáďanů, různá proroctví, světelné a nesvětelné bytosti, konspirace atd.
Některé psychologické typy lidí se do toho snadno vžívají a libují si v tom.

honzam

Tak už jsem to našel a je to trochu jinak.

Ve druhé části videa říká, že kdysi hodně hodně dávno zvířata nelovila jiná, a že na jiných planetách neloví. Nemluví o tom, že to pochytila od lidí. Spíš to vyznívá tak, že myslí před vznikem Země a života na ní nebo někde jinde ve vesmíru.

Opět to nemůžu rozporovat. Z přísně vědeckého pohledu se jeví jako pravděpodobné, že dřív a jinde život vypadá podobně jako tady, ale nevím to.

Na víc z těch videích má její kolegyně jako součást oděvu tu napodobeninu levhartí kůže. Obzvlášť tady to působí hrozně.

----------

Jsem zvláštní had a maso nežeru. :)

honzam

Citace od: Miroslav kdy 2024-03-17 21:49Lidé si rádi hrají různými fantaziemi - duchovní oblast je k tomu ideální prostředí.
Třeba ten RA, ti z Orionu - jinde zase poselství plejáďanů, různá proroctví, světelné a nesvětelné bytosti, konspirace atd.
Některé psychologické typy lidí se do toho snadno vžívají a libují si v tom.
Chápu, že pro to nemáš pochopení. Je to svým způsobem únik z reality. Plejády obsahují spoustu hvězd a planet. Kdo ví, co se tam děje?

Miroslav

V biblickém ráji se možná masožravá zvířata nevyskytovala.
Jinak to požírání jiných organismů je přirozený jev evoluce života.

Jak je to na jiných planetách, to Chrystýnka bere odkud?
To jsou pouze její útlocitné pocity a fantazie - nebo snad ne?

honzam

To nevím.

Já bych si přál být jednou sežrán. Přijde mi to takové přirozené splynutí s koloběhem života.

Miroslav

Citace od: honzam kdy 2024-03-17 22:00Plejády obsahují spoustu hvězd a planet. Kdo ví, co se tam děje?

Plejády jsou velmi mladá hvězdokupa. Její stáří se odhaduje na 112±5 milionů let,
to je na vznik života natož inteligentního opravdu málo.

Miroslav

Citace od: honzam kdy 2024-03-17 22:15Já bych si přál být jednou sežrán. Přijde mi to takové přirozené splynutí s koloběhem života.

V Tibetu takto pohřbívali - mrtvolu naporcovali a vystavili ji k sežrání supům či jiným dravcům, kteří o maso projevili zájem.

honzam

Citace od: Miroslav kdy 2024-03-17 22:18
Citace od: honzam kdy 2024-03-17 22:00Plejády obsahují spoustu hvězd a planet. Kdo ví, co se tam děje?

Plejády jsou velmi mladá hvězdokupa. Její stáří se odhaduje na 112±5 milionů let,
to je na vznik života natož inteligentního opravdu málo.
Třeba tam inteligentní život už přicestoval odjinud.

Z racionálního pohledu je malá pravděpodobnost, že někdo tady na Zemi přijímá informace od inteligentních bytostí z Plejád, ale vyloučit to nemůžu.