Posbíráno

Založil Pedrito, 2024-03-16 23:57

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Pedrito

Chcete vědět, co jsem tam, drže se pravidel, napsal?
 :)

Pedrito

Inu, napsal jsem tam humorně jen,

"A všichni na dva dny ban!"

:smiley_whistle:

Paradoxy

Nenaděláš nic, poradna je Jany dítě a Jana dává poradně opičí lásku. Každý kdo se dotkne tohoto děťátka ( i kdyby měl pravdu, že je to dítko rozmazlené a ulhané- nejspíš po mamince) bude od Jany potrestán.

Pedrito

Kdeže maminka. To si uhnala sama. Mě je to šumák, to je její věc.
Ale jsou věci, který mi a dalším šumák nejsou.

Např. manipulace s Dharmou. Neboť tvrdí, že zná.. fanatickým poučováním druhých, vysvětlováním Mistrů, zaštiťování se jejich slovy.... Přitom ani nedokáže ctít řád, který sama ustanovila.

Pedrito

Fanatismus je vždy příznakem potlačené pochybnosti.

- Carl Gustav Jung -

Pedrito

No nic, tak jsem se zas zašprajc na tý poradně.
Až mi posezeníčko vypadlo...  :)

Pedrito

Koukám, to už je taková fraška game, co tam teď rozjeli Jana s Dodem a AI,
že nevidět to, neuvěřím...

Paradoxy

No jo no, nikdy nekončící poučování o tom, že jejich pohled je správný. Slovní pingpong, nic jinýho v tom není. Vlastně v tom něco je- zatuhlost, zapšklost a jejich vlastní nesvoboda.

honzam

Je v tom duševní nemoc. Pro Janu už je to něco jako "svatá válka" proti zlu.

Pedrito

Zrovna včera jsem četl článek o tom GPT4 v nějaké pokročilejší verzi. Už si pamatuje vše, i napříště, vlastně se tím učí, co s ním probíráš. A můžeš si v něm vytvořit persony na daná témata, třeba na duchovno...
Takže nejen že má všemožné informace posbírané z internetu, ale vložíš do něj například všelijaké příspěvky z poradny od toho a onoho, a pak výsledné "úvahy" jen trochu upravíš.. a oalá... ;D

Paradoxy

Citace od: Pedrito kdy 2024-09-06 20:20Zrovna včera jsem četl článek o tom GPT4 v nějaké pokročilejší verzi. Už si pamatuje vše, i napříště, vlastně se tím učí, co s ním probíráš. A můžeš si v něm vytvořit persony na daná témata, třeba na duchovno...
Takže nejen že má všemožné informace posbírané z internetu, ale vložíš do něj například všelijaké příspěvky z poradny od toho a onoho, a pak výsledné "úvahy" jen trochu upravíš.. a oalá... ;D
Ano, návštěvník je umělá inteligence, ze začátku jsem si nebyla jistá, ale teď už je to jasný. Nevím nevím co budeme dělat, až bude všude. Na literu dokáže psát a hodnotit básně atd., atd.

honzam

Budeme bojovat za své právo na nedokonalost. :)

Paradoxy

A budem se mít i přesto rádi🙂

honzam

http://poradnazdarma.cz/viewtopic.php?f=60&t=9597&start=440#p209169

CitacePrávě protože Ramana strávil mnoho let v tichu - mohl jeho plod dozrát, řekl Nisargadatta.

Jeho plody! I pak si občas potřeboval odskočit na procházku, aby mohl sám v klidu přivést potomka na svět.

Paradoxy

O tom nic nevím, ale všechno je možný :)