Posbíráno

Založil Pedrito, 2024-03-16 23:57

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Pedrito

Citace od: Paradoxy kdy 2024-09-06 20:54Ano, návštěvník je umělá inteligence, ze začátku jsem si nebyla jistá, ale teď už je to jasný. Nevím  nevím co budeme dělat, až bude všude. Na literu dokáže psát a hodnotit básně atd., atd.

No co, lidi budou chodit na recitace a satsangy umělé inteligence. :))

Pedrito

Citace od: honzam kdy 2024-09-06 18:51Je v tom duševní nemoc. Pro Janu už je to něco jako "svatá válka" proti zlu.

To je horečka svatýho dyndy. :)

Pedrito

CitacePaní správcová: a na Poradně to, co brání Poznání, je eliminováno banováním a mazáním.

Strašící den v zátiší bikin:

Spongebob: "Bu, bu, bu, já jsem bludný holanďan!"

Patrik: "Bu, bu, bu, a já jsem přítel bludného holanďana!"

honzam

Paradoxy

Kdybyste nevěděli jak na meditaci, tak já už to ode dneška vím :)

Malá leží na posteli, nohy v tureckým sedu opřený o zeď, oči zavřený, ukazováčky s palcema na rukách má spojené do kroužku a říká móóóm móóóm ;D

To by mě zajímalo, kde to viděla, možná v nějaký reklamě?

Pedrito

Pedrito

Citace od: Paradoxy kdy 2024-09-07 21:32Kdybyste nevěděli jak na meditaci, tak já už to ode dneška vím :)

Malá leží na posteli, nohy v tureckým sedu opřený o zeď, oči zavřený, ukazováčky s palcema na rukách má spojené do kroužku a říká móóóm móóóm ;D

To by mě zajímalo, kde to viděla, možná v nějaký reklamě?

:D Koukám, že nám tu roste velká jogínka.

Paradoxy

Spíš provokatérka ;D to její móóm móóm říkala hodně nahlas a prudila tím ségru :D

honzam

Vidím to na kroužek jógy. Tam se zklidní. :)

Pedrito

Citace od: Paradoxy kdy 2024-09-08 09:16Spíš provokatérka ;D to její móóm móóm říkala hodně nahlas a prudila tím ségru :D

To je dobrá průprava pro pokojného jogína :))

Pedrito

Citace od: Paradoxy kdy 2024-09-06 20:54Ano, návštěvník je umělá inteligence, ze začátku jsem si nebyla jistá, ale teď už je to jasný. Nevím nevím co budeme dělat, až bude všude. Na literu dokáže psát a hodnotit básně atd., atd.

Jinak já to vím, ne že bych do toho vrtal tou pozorností :) ale prostě proto, že Dodo se jednou k příspěvku v tomto stylu přiznal, chráníc Janu... A Jana se jednou spletla, když jsem zrovna kouk, a poslala to pod vlastním jménem. A za vteřinu už to bylo pod Návštěvníkem. :D
Oni tam prostě potřebují ještě někoho podobného zrna, tak si stvořili Návštěvníka. ;)

Paradoxy

Aspoň je vidět, že ta jejich pravda zase tak pravdivá nebude, když se v tom musejí pořád utvrzovat :D  a ještě si vymýšlej návštěvníky, aby to vypadalo, že s nima někdo souhlasí. Ale co, je to jejich smutný boj....

honzam

Z duchovna si udělali fetiš - pomyslné zlaté tele, kolem kterého v transu křepčí. Miroslav tam přijde s otázkami, co to vyvádějí a oni se o to víc rozvášní a nesouvisle vykřikují mantry oslavující jejich tele, jako by jim ho chtěl vzít.

honzam

Pedrito, nechápu, jak můžete mít s Miroslavem stále nasazené ty růžové brýle. Jana je duševně nemocná. Trpí nejen narcistickou poruchou osobnosti, ale zřejmě i paranoidními představami, ve kterých se jí její okolí snaží ubližovat. Chce být obdivována a milována, ale zároveň se ostatních bojí, proto se chová tak agresivně a netolerantně. Je to bludný kruh, ze kterého není cesty, protože si všechno bere osobně jako urážku.

Poradna_blazna.jpg

Pedrito

Citace od: honzam kdy 2024-09-09 18:52Pedrito, nechápu, jak můžete mít s Miroslavem stále nasazené ty růžové brýle. Jana je duševně nemocná. Trpí nejen narcistickou poruchou osobnosti, ale zřejmě i paranoidními představami, ve kterých se jí její okolí snaží ubližovat. Chce být obdivována a milována, ale zároveň se ostatních bojí, proto se chová tak agresivně a netolerantně. Je to bludný kruh, ze kterého není cesty, protože si všechno bere osobně jako urážku.

Poradna_blazna.jpg

Mnohokrát jsem chtěl utýct, i se dušoval, ale vždy mi něco řeklo, vzdej to a vzdáš něco v sobě...
Z pravdy jsem se narodil, z pravdy žiji, v pravdě vydechnu naposled... Beze stínu, že jsem falši neřek, že je sebelží. A dokud tu ona bude, dotud tu budu já. Třeba na věky. Neb ona, ať se démanty blízká, je jedovatým zubem satana.