Poznej sebe sama

Založil Paradoxy, 2024-08-23 15:52

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

honzam

Dovedeš si představit, že bys dřív napsal v souvislosti s ďáblem, že je hodný? Lidé si bláhově představují ďábla jako nějakého padoucha, ze kterého jde zloba. Takhle to není. Když vidím, co v téhle fázi jsem, začínám se děsit sám sebe. Napíšu, že jsem Bůh a všechno a všichni na Zemi mi patří a reakce jsou, jako by lidé slyšeli něco jiného. Já jsem vážně dal Ďáblu svou duši a on si ji vzal. Teď patřím k nim. Jsem nevyzpytatelná kočkovitá šelma v rouše anděla.

Paradoxy

Citace od: Pedrito kdy 2024-08-25 17:09Asi jo. Ale je to způsob boje proti démonům. Možná jsem byl minule moc hodnej.
A co takhle ji spolknout jako jed, jako šiva, a v hrdle zneutralizovat:).

Paradoxy

Citace od: honzam kdy 2024-08-25 18:41Dovedeš si představit, že bys dřív napsal v souvislosti s ďáblem, že je hodný? Lidé si bláhově představují ďábla jako nějakého padoucha, ze kterého jde zloba. Takhle to není. Když vidím, co v téhle fázi jsem, začínám se děsit sám sebe. Napíšu, že jsem Bůh a všechno a všichni na Zemi mi patří a reakce jsou, jako by lidé slyšeli něco jiného. Já jsem vážně dal Ďáblu svou duši a on si ji vzal. Teď patřím k nim. Jsem nevyzpytatelná kočkovitá šelma v rouše anděla.
Na mě tak nepůsobíš. Vnímám někoho hodného...

Pedrito

Citace od: honzam kdy 2024-08-25 17:23https://www.buddhismus.cz/12-principu-buddhismu.html

Rozuměj, kdo onoho hada porodil, jaká je jeho délka a z čeho je. Prostřednictvím své osobní zkušenosti a ne zkušenosti ďábla.

Moje duchovní zkušenosti nejsou určené pro ostatní. Jenom je svádějí ze správné cesty. Potřebuji týden na zpracování,  ;D pak snad budu vědět, jestli a jak pokračovat. Teď v tom, o čem píšu, vidím dávné TABU a nejraději bych se na to vyprdnul.
Nikoho nesvádějí, to neznáš svý děti ;D

Pedrito

Citace od: Pedrito kdy 2024-08-25 17:09Asi jo. Ale je to způsob boje proti démonům. Možná jsem byl minule moc hodnej.
Ok. tak uvidíme. proti černý magii se musí bílou. :-)

Paradoxy

Jojo, vyrovnaj se protiklady:)

Pedrito

Zajímavej je příběh Krabata. Jak si to pamatuju, neměl kam hlavu složit a vedly ho vrány do mlýna. Tam ho nakrmily a rád svolil tam pracovat...

A dál už se mi to moc nechce... Hlavní asi je, že se zamiloval...

Paradoxy

Ten příběh neznám...

Pedrito

Pedrito

Citace od: Pedrito kdy 2024-08-25 17:33Neboj, mě ne, i přes představy. To já jsem spíš, na kom by moh někdo ulpět. Ale zatím snad dobrý. Kdyžtak mám krizový plán - ze sebetřesení.

PS. proto je právě, nejen dobrý, ale snad i nezbytný, nikomu a ničemu slepě nevěřit. Jestli to cit nebere, pryč od toho... Třeba někdy... :-)

Paradoxy

Citace od: Pedrito kdy 2024-08-26 09:40PS. proto je právě, nejen dobrý, ale snad i nezbytný, nikomu a ničemu slepě nevěřit. Jestli to cit nebere, pryč od toho... Třeba někdy... :-)
Tohle je dost těžký, i city se člověk musí naučit rozlišovat, aspoň tak to mám já.

Pedrito

honzam

Tento týden žádný známy herec v roli čerta sebevraždu nespáchal, takže cítím, že jsem se rozhodl správně. Žádné další čertoviny teď nebudou. Soustředím se na snad neškodnou hru 3 z 21 a novinky kolem Měsíční šachty.