3z21

Založil honzam, 2024-04-01 17:49

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Pedrito

Citace od: honzam kdy 2024-04-01 21:52Ve 413 tazích nejvíc 4x  (5,  11,  15).  :smiley_chinrub:

V podstatě děláš to, co to Maxhit... Jako jsi dobrej!

Pedrito

Takže oni losujou taky kuličky vzduchem? Nejlepší byl mates, krásná baba to roztočila, a zatahala míček za ucho. A nás to bavilo, oči na šťopkách.

Pedrito

Máš na toho Maxe stroj? Já si jen kvůli němu udržuju nějakýho asuse, co se střídá s malinou s monitorem ještě s klasickockou úhlopříčkou. Ale nějak jsem toho Maxe teď zanedbával, nemám vůbec aktuální tahy.

honzam

Tak pravděpodobnost, že vyjde nějaká trojice z 413 losování právě 5x je 2,3%, že 6x 0,1%, dál už to jsou malá čísla. Dost velká náhoda! 5x (5,  11,  15)

honzam

Citace od: Pedrito kdy 2024-04-01 21:56
Citace od: honzam kdy 2024-04-01 21:52Ve 413 tazích nejvíc 4x  (5,  11,  15).  :smiley_chinrub:

V podstatě děláš to, co to Maxhit... Jako jsi dobrej!
Je tam 5x!

Pedrito

Pravděpodobnost není vše. A výhra taky není vše. Je to zábava takřka s nemožným. Párkrát mi utekly opravdu velké peníze... :)
Tak jsem hledal nějaké obrázky Toho Maxe, ale jakoby se po nich slehla zem. Až dojdu z práce, tak ti něco ofotim.

Tohle je bývalá stránka toho Taylora:

https://web.archive.org/web/20050901000000*/www.lotteryhits.com

Pedrito

PS. On ten program je trochu uličník, navrhne ti deset z nejlepších systémů vybraných testem z tisíců, i počet testovaných tahů si zvolíš. No, vlastně dvacet, na druhé obrazovce ti dá ne úplně top systémy co do počtu tref, ale ty trefy tam jsou vyrovnané... A já nejsem takovej cvok, abych sázel několik tiketů, dva sloupečky a dost. Takže dle grafu zvolím systém o dvou předvolených sloupečkách.. No, a ono něco padne v jiném. Sranda. :D

honzam

Zatím budu brát všechna tažená čísla a nezohledňovat denní dobu, ani roční období a stáří losování.

Už mám vymyšlený jednoduchý bodovací systém, do kterého budou vstupovat četnosti jednotlivých čísel, dvojic čísel a trojic. Výstupem budou obodované množiny čísel s teoreticky libovolným počtem prvků (asi použiju 1-5) a body budou vyjádřené v +/- procentech nad průměrem jako u sudých a lichých čísel.

Bude se dát použít metoda sázka na nejlepší nebo na nejhorší a vybrat si počet čísel, která se pro sázky použijí.

Pedrito

Něco podobnýho jsem dělal kdysi v tom excelu, protože jsem nebyl úplně spokojenej s žádným softem. Výborný teda bylo ruské Simply Keno, ale bylo omezené jen na to keno, a dost komplikovaně se zadávala historie, navíc byl v ruštině, a aby se dobře zobrazoval, musela se ve Windousech upravit znaková sada. Ale jinak byl dobrej. Našel opakující se kombinace, osmice, devítice, i desítice... Taky ruskej Lottobal to uměl, ti rusové jsou na to dobří. No pak jsem tam na nějakém fóru na to zaměřeném natrefil na to Maxhitpro. :-) Lidi toho Taylora nedocenili, tak se na to vybod, ale je to jedinečná práce.

Pedrito

Pak je ještě jeden zajímavej softík Karma Lottery Magic. Kterej jde na to trochu jinak. Taky jsem ho vyzkoušel, je dost složitý si v něm vybrat predikci, ale při zpětné kontrole tahů jsem byl občas překvapen, že to vycházelo. Více na těch "předních" menších výpočtech. Tam se zadává jen jméno a datum narození... a spíš je to o numerologickém výpočtu. Já tam teda svý jméno atd nezadával, a jako jméno jsem dal "Sportka" a datum jejího vzniku a pětici jsem tam párkrát viděl. :-)

Pedrito

No, nějak se mi poharašily Windowsy.. nějak maj problem se zaktualizovat. No, uvidim, jestli se to pohne, jinak holt přeinstalace. Vót technika...

Pedrito

Tak dobroš, pouštim test v Runu 3 na 7500 systémů (to je vzhledem k pravděpodobnosti 3 z 21 maximum, na dva sloupečky a 120 tahů.
Akorát poslední aktualizaci tahů, koukám, mám 12.7.2018  :) To neva, teď to dopisovat nebudu. Uvidíme, co tenkrát padlo.

Pedrito

Ještě dodám že jsem se tehdy zabýval jen druhým večerním losováním. I když více tahů navolit jde. Jinak ten výpočet je náročnej na výkon, teď je to v sotva v půlce. Když jsem testoval například Š10, s 20000 systémy, kde ten objem dat je mnohem větší, jelo to den a půl...

Pedrito

Tedy v tomhle Run 3 módu, kdy to vlastně každý jednotlivý tah z těch 120 porovnává s minulostí a v kobinaci několika predikčních metod dá návrh na každý další, a zas to analyzuje, takže vidíš nakonec, co bys v každý ten den vyhrál, s tím a tím systémem, hrát jej. :-)

Pedrito

Pak je tu ještě jednoduší a rychlejší Run 2 mód, ten to projede jen jednou vybranou metodou, sadou, predikčních čísel. S nějakými předvolbami.